Chwała zwyciężonym
Czesc Wam wszystkim, mam na imie Tomasz, mam 19 lat, uczeszczam do technikum budowlanego w rzeszowie. Moja postac to mag Acute 133 lvl, ale biore sie za kox;) Pisze podanie chyba po rz 3 poniewaz pisalem na zlych adresach:P Chce do was dolaczyc poniewaz bylem w GV na starym HBPLD i wydaje mi sie ze fajnie byloby kontynuowac przygode;) Mam nadzieje ze jakos przymkniecie oko na ten niski lvl:P
Pozdrawiam Serdecznie;)
Użytkownik
heh najpier male wyjasnie pewnie pomyslies adresy bo jest ich duzo podobnych niestety;/ trzeba dokladnie czytac;D jak widac mamy new forum:)
potrzeba nam magow hmm a tsa masz ???
jak masz tsa jestm za op:)
moja uwaga to taka ze to nie jest gildia z starego pld;d niewiedzialem nawet ze taka byla, sciagaj ts i jestem na tak..http://templeofdoom.pl/index.php?topic=255.0 troche wpadles to ile w koncu masz lat?
Ostatnio edytowany przez Morduk (2010-03-08 21:12:20)
GuildSman
xD ja gralem od poczatku na hbpl all wersje i takiej gildi nie widzialem ;p . Jesli to nie bedzie pl rider , to jestem za OP
Administrator
Jestem zdecydowanie na nie. Będąc dzisiaj na PL wjebał mi się w PVP dobijając eka. Gdy zapytałem co on odpier...a - nie raczył odpowiedzieć.
- Dodatkowo - bluzga na pl
- Psuje imie gildii
- Nie szanuje gildiowiczow
- Nie ma tsa
- Nawet nie udziela sie na gildiowym czacie.
GV Nie jest miejscem dla plebsu. Mam nadzieję, że się pożegnamy.
Użytkownik
pozegnamy napewno jak juz to nie jest zrobione dodajmy jesio ze to zlodziej jest